Serviciile noastre

Dacă sunteți un proprietar, administrator sau manager de portofoliu imobiliar și căutați servicii profesionale în domeniul administrării proprietăților și al gestionării asociațiilor de proprietari, atunci Gorand este soluția.

 

Serviciile noastre de gestionare a proprietății includ administrarea financiară și contabilă, servicii de casierie, asistență tehnică și administrativă și multe altele. Avem cunoștințele și experiența necesare pentru a vă oferi servicii administrative cu calitatea și fiabilitatea de care aveți nevoie. Toate serviciile oferite se vor realiza in conformitate cu prevederile legale.

Platforma online

Aplicația online Gorand vă asigură servicii remarcabile și personalizate care vă vor ajuta să vă urmăriți cu ușurință cheltuielile la un simplu click.

Servicii financiare

Oferim o gamă de servicii de management financiar pentru imobile - asociații de proprietari, cu o abordare personalizata si transparenta.

Servicii contabile

Oferim o suită de servicii privind organizarea contabilitatii cu ajutorul mijloacelor informatice, pentru a va usura viata.

Servicii administrative

Oferim o varietate de servicii administrative adaptate nevoilor investitorilor imobiliari și ale întreprinderilor, inclusiv administrarea patrimoniului comun și relațiile cu locatarii.

Infiintare asociatii de proprietari

Oferim sprijin consultativ si juridic pentru infiintarea asociatiilor de proprietari atat pentru imobilele vechi, cat si pentru cele noi.

Audit asociatii de proprietari

Ne ocupam de toate serviciile și nevoile pe care un imobil îl poate avea pentru o buna functionare a imobilului în plina legalitate realizata prin verificari si validari.

Asset-1

Beneficiile platformei noastre

Platforma noastră oferă acces la gestionarea financiară a proprietăților imobiliare, de la servicii de contabilitate pentru asociațiile de proprietari, servicii de casierie, până la administrare tehnică a clădirilor.

Obținerea celor mai bune rezultate din proprietatea dumneavoastră este misiunea noastră. Punem accent pe un management precis, pe menținerea funcționalității, pe servicii de calitate și pe limitarea costurilor.