Cine suntem noi?

Gorand este cea mai modernă companie de administrare a proprietăților din București și județele Ilfov.

Misiune

Vremurile se schimbă, necesitățile noastre se schimbă, tehnologia este in continuă dezvoltare și de aceea noi vă propunem ca adminstrarea blocului să fie corectă, ușor de verificat și în pas cu vremurile de azi.


Știm că trăim într-o lume în continuă mișcare, mediul online este supus unor permanente modificari, iar necesitatea administrării blocului pe o platformă unde totul va fi ușor, clar și transparent este necesară și utilă.

Modul nostru de operare

Profesionalism

Este un cuvant cheie pentru noi si vrem sa aratam acest lucru prin fiecare activitate pe care o desfasuram.

Responsabilitate

Cu multă reponsabilitate ne ocupăm de calculul cotelor de intreținere, de încasări și de plățile facturilor către furnizori.

Comunicare

Comunicarea este foarte importantă de aceea locatarii sunt cei care hotarasc, iar impreuna vom gasi cele mai bune soluții pentru bloc ținând cont de raportul calitate/preț.

Transparenta

Administrarea imobilelor va fi una corectă, conform Legii 196/2018, situația contabilă a blocului va fi corect gestionată, oferind sentimentul de confort si siguranta clientilor.

Echipa noastra

Angajații noștri au atestat de Administrator de Condominii, au experiență și cunosc foarte bine legea. Calități indispensabile în gestionarea imobilelor deoarece pe piață sunt mulți administratori de bloc care nu știu ce sa facă în anumite situații, iar aceștia decid după bunul lor plac și apar probleme în buna funcționare și conviețuire a proprietarilor.

Ușor, rapid și de încredere ne ocupăm de administrarea finaciară și tehnică a imobilului dumneavoastra.