Alege planul potrivit pentru imobiliarul tau

Gestionăm toate tipurile de proprietăți, iar onorariile noastre se bazează pe nevoile specifice ale fiecărei proprietăți. Dorim ca toți clienții noștri să fie siguri că primesc servicii de calitate. Funcționăm cu transparență și dorim să puteți înțelege cu ușurință prețurile serviciilor noastre si ce aveti de platit.

Basic

incepand de la

5.99 Lei

pe luna

Servicii oferite

Silver

incepand de la

12.99 Lei

pe luna

Servicii oferite

Gold

incepand de la

16.99 Lei

pe luna

Servicii oferite

Platinum

incepand de la

19.99 Lei

pe luna

Servicii oferite

Servicii independente de abonament

Infiintare asociatii de proprietari

incepand de la

8.99 Lei / Apt

Cenzorat asociatii de proprietari

incepand de la

3.99 Lei / Apt

Cerere oferta

Întrebări frecvente

Gestionăm toate tipurile de proprietăți, iar onorariile noastre se bazează pe nevoile specifice ale fiecărei proprietăți. Dorim ca toți clienții noștri să fie siguri că primesc cea mai bună valoare pentru investiția lor. Vrem să știți exact pentru ce și de ce plătiți. Funcționăm cu transparență și dorim să puteți înțelege cu ușurință prețurile serviciilor noastre.

Prețurile și abonamentele pentru administrarea de imobile variază în funcție de mărimea și complexitatea proiectului, precum și de alți factori, cum ar fi calendarul și bugetul. Ne angajăm să lucrăm în limita prețului dvs., oferind în același timp o muncă de înaltă calitate și asigurându-ne că acordul nostru contractual acoperă toate bazele. Astfel, costul gestionării proprietății va depinde de mărimea clădirii, de numărul de apartamente și de tipul de servicii pe care le căutați.

Prețurile și abonamentele noastre pot fi negociate în funcție de nevoile specifice – vom lucra întotdeauna cu dvs. pentru a găsi o soluție care să se încadreze în bugetul disponibil. Tot ce aveți de făcut este să completați formularul de mai sus pentru a începe!