Acces platforma online

Prin utilizarea platformei noastre online de administrare imobile, proprietarii și asociația de proprietari își pot gestiona cu ușurință activitățile legate de plata întreținerii, facturile de utilități ale imobilului, raportările și multe altele.

 

Aplicația online Gorand vă asigură servicii remarcabile și personalizate care vă vor ajuta să vă urmăriți cu ușurință cheltuielile la un simplu click.

Asset-1

Beneficii

La ce te poti astepta de la noi

Transparenta

Transparenta privind valoarea facturilor primite de la furnizor deoarece acestea vor fi incarcate in platforma

Raport lunar

Trimiterea pe email a unui raport cu valoarea intretinerii si componenta ei, personalizata pentru fiecare apartament si nominala

Modificari

Incarcarea cererilor privind modificarea numarului de persoane

Istori facturi

Istoricul facturilor si al consumului la utilitati pe ultimele 6 luni

Indecsi contoare apa

Introducere indecsi contoare apa calda si apa rece

Notificari achitare

Notificari pentru achitarea intretinerii pentru nu a avea restantieri

Notificari informari

Notificari pentru proprietari cu perioada cand trebuiesc introdusi indecsii

Infromari activitate

Informari privind activitatea blocului, adunari generale, propuneri etc

De ce să aveți încredere în platforma online de administrare imobile?

cladire

Căutați o firmă care să se ocupe de gestionarea financiară a locuinței dumneavoastră? Nu este ușor să luați decizia corectă. Noi suntem aici pentru a vă ajuta. Descoperiți serviciile noastre avantajoase și contactați-ne cu ușurință. Pentru mai multe informații despre servicii, vă rugăm să vizitați lista noastră de prețuri.

 

Suntem o companie inovatoare și de încredere care oferă servicii eficiente din punct de vedere al costurilor. Serviciile noastre se caracterizează prin eficiență și calitatea serviciilor, profitând de tehnologia modernă pentru a face colaborarea cu noi cât mai confortabilă.

Întrebări și răspunsuri despre platforma noastra

O aplicație online pentru gestionarea imobilelor ar trebui să fie foarte simplă și în același timp completă. La Gorand ne mândrim cu simplitatea platformei pe care am construit-o astfel încât oricine să o poată accesa și să-și dea seama rapid cum să navigheze. Aplicația noastră este gândită pentru a vă veni în ajutor și a simplifica mult activitățile legate de facturi, notificări și multe altele care vă ocupau o mulțime de timp. Acum, totul este compact, complet și la 2 clik-uri distanță.

La Gorand indiferent de abonamentul achiziționat aveți inclus accesul în platforma online. Totul a devenit mult mai simplu. Într-o singură aplicație veți putea realiza toate operațiunile care până acum vă dădeau bătăi de cap sau vă pierdeau timpul pe care l-ați fi putut petrece cu familia sau prietenii.