Suna-ne

Prețuri și abonamente administrare imobile

Pachet BasicPachet SilverPachet Gold
Acces platformă online
Administrare financiară imobile
Servicii contabile asociații de proprietari
Casierie asociații de proprietari
Servicii administrative imobile
Administrare tehnică imobile
Cenzorat asociații de proprietari
Preț in funcție de numărul de apartamenteper apartamentper apartamentper apartament
1-2518.9924.9928.99
26-5012.9918.9922.99
51-10010.9914.9919.99
100+9.9913.9918.99

Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Cerere oferta

Considerații privind prețurile serviciilor Gorand

Gestionăm toate tipurile de proprietăți, iar onorariile noastre se bazează pe nevoile specifice ale fiecărei proprietăți. Dorim ca toți clienții noștri să fie siguri că primesc cea mai bună valoare pentru investiția lor. Vrem să știți exact pentru ce și de ce plătiți. Funcționăm cu transparență și dorim să puteți înțelege cu ușurință prețurile serviciilor noastre.

Prețurile și abonamentele pentru administrarea de imobile variază în funcție de mărimea și complexitatea proiectului, precum și de alți factori, cum ar fi calendarul și bugetul. Ne angajăm să lucrăm în limita prețului dvs., oferind în același timp o muncă de înaltă calitate și asigurându-ne că acordul nostru contractual acoperă toate bazele. Astfel, costul gestionării proprietății va depinde de mărimea clădirii, de numărul de apartamente și de tipul de servicii pe care le căutați.

Prețurile și abonamentele noastre pot fi negociate în funcție de nevoile specifice - vom lucra întotdeauna cu dvs. pentru a găsi o soluție care să se încadreze în bugetul disponibil. Tot ce aveți de făcut este să completați formularul de mai sus pentru a începe!