Suna-ne

Servicii administrative imobile

Administrarea proprietății imobiliare poate fi o sarcină care necesită mult timp și care vă poate distrage atenția de la concentrarea asupra punctelor forte ale afacerii dumneavoastră. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta. Oferim o varietate de servicii administrative adaptate nevoilor investitorilor imobiliari și ale întreprinderilor, inclusiv administrarea patrimoniului comun și relațiile cu locatarii.

Suntem o companie care oferă servicii complete de asistență administrativă pentru firmele imobiliare și asociațiile de proprietari.

Serviciile noastre administrative pentru imobile includ:

  • Aprovizionare cu materialele pentru curățenie și a celor consumabile
  • Prezentarea celor mai bune oferte din piață pentru lucrările de modernizare/îmbunatățire a imobilului
  • Întocmirea referatelor de necesitate pentru intervențiile la spațiile comune
  • Verificare personalului ce prestează servicii în cadrul asociației în baza altor contracte astfel încât acestea să se efectueze conform obligațiilor contractuale
  • Propuneri privind optimizarea cheltuielilor și îmbunătățiri aduse spațiilor comune
  • Menținerea relației cu proprietarii, colectarea problemelor sesizate de aceștia și găsirea unor soluții împreună cu comitetul asociației

De ce Gorand pentru serviciile administrative ale imobilului dumneavoastră?

Scopul nostru este de a oferi o experiență superioară clienților prin construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri prin comunicare clară și servicii de încredere. Consultați lista noastră de prețuri aici și apelați la noi cu încredere!

Serviciile noastre sunt profesionale și simplificate. Ne ocupăm de toate sarcinile administrative, astfel încât să vă puteți concentra pe clienții dvs. și pe nevoile lor.

Cel mai bun lucru este că suntem extrem de accesibili. Nu va fi nevoie să angajați un personal administrativ la fața locului - suntem acolo pentru dvs. atunci când aveți nevoie. Serviciile noastre administrative sunt profesionale, iar clienții noștri se bazează pe noi cu încredere.

Întrebări și răspunsuri despre partea administrativă a unui imobil